PDA

View Full Version : Magyar Klubok Gyüjtőhelye!

DirtyGab3sz
11-05-2007, 17:58
Ha Magyar klub vezetője,tagja vagy, vagy szeretnél tag lenni valamejikben, itt a helyed!!
Mondhatnám: MAGYAROK IDE!!!!! mdr1 :chapeau:

PoiZoNouZ
11-05-2007, 18:05
Szerbusz

En magyar vagyok, de del afrikaba lakok, es egy itteni klubba mar benne vagyok.

Sok szerencset kivanok a magyar klubnak!!!

mdr1 10sur10

DirtyGab3sz
12-05-2007, 08:39
Szerbusz

En magyar vagyok, de del afrikaba lakok, es egy itteni klubba mar benne vagyok.

Sok szerencset kivanok a magyar klubnak!!!

mdr1 10sur10Kösz!És örülök,hogy jelentkeztél!!! :salut2:

PoiZoNouZ
12-05-2007, 09:30
Szivesen!!!

DirtyGab3sz
13-05-2007, 10:21
:nuts: :nuts: :nuts: :nuts: :atari: mdr1 :chapeau: :salut2:

DrTonihunter
21-05-2007, 11:31
Hali

Én keresek egy magyar klubot ahova be tudnék lépni. Németországban élek de egy magyar klubnak szeretnék tagja lenni hetente 2-3 szor játszom 1-2 órát (ha épp hajlandó futni a TDU :cry: ) tehát nem "hardcore".

Bukez
24-05-2007, 14:49
Hey, I don't understand you!
U can't speak English?

SityiSXT
24-05-2007, 16:21
Király! Én ugyan csak az SG TDU fórumát szoktam olvasgatni, de ez jó kis gyűjtőhely lesz... :bravo: Én csak ritkán játszom, de alkalomadtán én is csatlakoznék egy klubhoz. És én Finnországban élek. :)

xero01uk
24-05-2007, 16:37
this is an english speaking forum!!! use your own forum

Bukez
24-05-2007, 17:37
Király! Én ugyan csak az SG TDU fórumát szoktam olvasgatni, de ez jó kis gyűjtőhely lesz... :bravo: Én csak ritkán játszom, de alkalomadtán én is csatlakoznék egy klubhoz. És én Finnországban élek. :)

Hallo!
Miert beszel Angol beszed?
Ez Angol forum. Hasznal veheted sajat forum!

I ask him, can he speak English.

DirtyGab3sz
02-06-2007, 19:25
Hali!Mostanában nem voltam, sry....
De ha épp nem xar a gáma ujra tolom!Klubom épp nincs......... :nuts:

Boltvolt
02-06-2007, 19:54
Szia tud beszél angol egyáltalán? A leg--bb emberek kap bosszús mikor emberek beszél nyelvek más mint Angol -ra egy Angol fedélzet.

This is what i said.
Hello can you speak english at all ? Most people get annoyed when people speak languages other than English on an English board.

DirtyGab3sz
10-06-2007, 11:20
Szia tud beszél angol egyáltalán? A leg--bb emberek kap bosszús mikor emberek beszél nyelvek más mint Angol -ra egy Angol fedélzet.

This is what i said.
Hello can you speak english at all ? Most people get annoyed when people speak languages other than English on an English board.Yes....yes speak english....but!!!!!
This is Hungarian players topic!Hungarian players-hungarian speak!!!Realy???
Akkor rendben!Hagy ne beszéljek már a magyarokkal angolul vazze!!!!!! mdr1 :laugh: tonguegre

csx01
12-03-2008, 22:06
MAGYAR/HUNGARIAN

Sziasztok, új vagyok a TDU-ban, és láttam, hogy vannak ilyen klubbok, csak azt nem tudom hogy hogyan lehet játékon belül jelentkezni valahova, vagy egyátalán megjeleníteni a klubbokat, ha valaki tud segíteni a játékon belül csx01-vagyok, lol ahogy elnézem a fórumon is :D

ANGOL/ENGLISH:
Hello there, i am new at, TDU, and a saw, that there are clubs in the game, i only want to know, how can i assing in a club, or even search for clubs in game, if somebody can help me, contact mi in game, im csx01, as you can probably see :D

Peter1987
12-03-2008, 22:50
Üdv!

Be kell jelölnöd embereket barátnak, utána tudsz jelentkezni/meg tudnak hívni klubokba! Ki is írja a játék, ha csatlakozni szeretnél egy klubba és még nem jelöltél be senkit barátnak, hogy nincs senki a listádon. Ha már vannak rajta akkor no prob., kiválasztasz valakit aki klubban van, és jelentkezhetsz a klubjába! Fordított esetben valaki a klubból küld neked egy meghívót amit a házban megkapsz az üzeneteknél, csak el kell fogadni!:)

To others:
I have just answered his question:) Anyways, the translator that Bukez and Boltvolt used is pretty funny, actually I understand better the english explanation of what they wrote:)

vacsadHUN
19-03-2008, 20:03
Hi!
Új vagyok multiban, vki léci hívjon meg egy magyar klubba :)
vacsadHUN

laczfi
26-03-2008, 16:02
Nézzétek meg a TDUFORUM.EXTRA.HU -t és csatlakozzatok!

Köszi. :bravo:

Iced_Bullet
26-03-2008, 21:20
ENGLISH Please.

Peter1987
26-03-2008, 21:34
We talk in hungarian because this is a thread for hungarian clubs. We didn't have an official hungarian forum until this time, laczfi just said that there's one:) So please no offense...

Iced_Bullet
26-03-2008, 23:09
Reminder of the day - this section of the forums is for English language posts only. Posts in other languages are not allowed and will be deleted - repeat offences will lead to bans.
Please put a translation with foreign languages*not the actual quote, I just remember him saying so :)
Please understand....

English forum = post in English. :nono: OK, if you don't have a Hungarian forum then I do actually understand :) But I agree with Diablo. translatiions would (in my *stressed* non-mod */stressed* view) would suffice.

I know I'm no mod, but I'm a demanding and most importantly, nosey forum member and like to read what's going on :p

And proud of it dark: mdr1 lolblue:

csx01
27-03-2008, 08:42
It's a funy thing tha in this forum most of the european langages got own topic,
but there is no hungarian topic...
(The game got hungarian manual, but we ain't got hungarian GPS nor UI, so realy thx :atari: or releaser...)
That is why we opened this topic, the only one way to communicate with each other, so if moderator wants to delet it then he can ****** magyarul: elmehet a picsába ;)

Thanks.

<éáóöőúűűí>